Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai: 


6 kukurūzų paplotėliai
3 valg. šaukštai aliejaus
0.5 kg vištienos krūtinėlės be odos ir kaulų
1 raudonasis svogūnas
1 ½ puodelio Mole padažo (arba kito jūsų mėgstamo padažo)
Kapoti kalendros lapeliai, kapoti laiškiniai svogūnai ir grietinė (papuošimui)
1 puodelis puskiečio sūrio „Jack“ (arba kito fermentinio sūrio)
Druskos ir pipirų

 


Gaminimas:
Vištos krūtinėlę išvirk su daržovėmis pvz., morkomis, svogūnais ir prieskoniais pvz., keliais grūdeliais pipirų, gvazdikėliais, lauro lapeliais.
Išvirusią ir atvėsusią krūtinėlę smulkiai suplėšyk.
Iš šaldytuvo išimtus paplotėlius trumpam panardink į verdantį aliejų. Atsargiai, tik neapsitaškyk karštu aliejumi.
Paplotėlius padenk "Mole" padažu, dėk porą šaukštų vištienos ir sulenk. Kepimo indo dugną padenk 1 samčiu "Mole" padažo. Dėk sulenktus paplotėlius ir juos apibarstyk likusiu padažu bei tarkuotu sūriu.
Kepk  apie 15 minučių 160 laipsnių temperatūroje (kol išsilydis sūris).
Papuošimui tinka kalendra, laiškiniai česnakai ir grietinė. Patiek su meksikietiškais ryžiais arba pupelėmis.
Nebijok eksperimentuoti. Juk į Enchiladas gali dėti įvairių daržovių ar sūrio. Nebijok išbandyti kitokią mėsą, pvz., kapotą jautieną. 
 
Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai