Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Vištų blauzdelių pagal skonį
Bulvių pagal skonį
200 ml pieno
3 šaukštai kvietinių miltų
1 moka
100 gramų cikinijos
4 pievagrybiai
Sviestas
1 skiltelė česnako
Druska
Kario prieskoniai


Gaminimas:
Vištienos blauzdeles aptepame majonezu bei prieskoniais ir pašauname įprastai į orkaitę tol, kol apskrus ir iškeps. Tada apkepiname pjaustytas bulves karštuose riebaluose.
Pasiruošiame padažą: šiaudeliais supjaustome morką ir cukiniją, pievagrybius. Tada įkaitiname keptuvę, į ją dedame morkas su smulkintu česnakėliu, dedame cukiniją bei pievagrybius ir viską šiek tiek apkepame. Įdedame kario, druskos. Tada pilame stiklinę pieno ir dedame tris šaukštus miltų bei šaukštą sviesto. Troškiname tol, kol sutirštės. Dedame vištos blauzdeles, bulvytes ir užpilame padažiuku, skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2019.09.02 07:36 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Kamilė85
Kamilė85
Naujokas
Aš tai labiausiai mėgstu iš blauzdelių gaminti traškią vištieną, dažniausiai vadovaujuosi šiuo receptu: https://toyoupiter.com/fried-chicken-recipe/
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai