Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g vištienos filė
300 g pievagrybių ar kitų grybų
200 g svogūnų
200 g fermentinio sūrio
300-350 g grietinėlės (15-25%)
2 šaukštai miltų
Druskos ir pipirų (pagal skonį)
Aliejaus (kepinimui)


Gaminimas:
Vištienos filė sudėti į pasūdytą vandenį ir virti 20 minučių. Po to nusausinti ir kai šiek tiek pravės supjaustyti kubeliais.
Susmulkinti svogūną ir grybus.
Keptuvėje įkaitinti aliejaus ir pakepinti svogūnus apie pora minučių. Po to suberti grybus ir kepinti dar 5-8 minutes.
Sausoje keptuvėje pakepinti miltus ir iš lėto įmaišyti grietinėlę bei prieskonius. Kai užvirs, nukelti nuo ugnies.
Kepintus grybus sumaišyti su vištiena ir grietinėlės padažu. Pridėti šios masės į molinius kepimo indelius.
Viršų apibarstyti sūriu ir kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol sūris išsilydys.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai