Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Vištienos
Prieskonių vištienai
Alyvuogių aliejaus
Padažui:
50 ml šiltos kavos
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
200 ml grietinėlės (geriausia 18%)
džiovintų prieskoninių žolelių ( raudonėlis, rozmarinas, šalavijas)
druskos
 


Gaminimas:
Vištieną supjaustome gabaliukais, įtriname prieskoniais ir paliekame pusvalandžiui pasimarinuoti. Į keptuvę pilam aliejų, sultinį, dedam vištieną ir kepame. Padažui grietinėlę sumaišom su kava ir žolelėm. Kai vištiena baigia kepti, pilame padažą ir užkaitiname, pabarstom druskos, išmaišome, ir kai padažas pradeda tirštėti, nuimame nuo ugnies. Tiekiam su ryžiais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2018 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai