Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 cukinijos
2 svogūnai
12 mažų pomidorų
pusės citrinos sulčių
6 šaukštai alyvų aliejaus
žiupsnelis druskos
maltų juodųjų pipirų
ryšelis petražolių
800 g vištų krūtinėlių filė
2 grūstos česnako skiltelės
aliejaus


Gaminimas:
Paruošiame marinatą. Sumaišome citrinos sultis, pipirus, alyvų aliejų, druską, česnaką ir susmulkintas petražoles.
Mėsą supjaustome nedidelėmis juostelėmis. Užpilame marinatą ir 3 - 4 val. marinuojame šaltoje vietoje.
Mėsą susmeigiame ant iešmelių. Cukinijas supjaustome griežinėliais, svogūnus - juostelėmis, o pomidorus perpjauname per pusę. Daržoves susmeigiame ant aliejumi pateptų iešmelių.
Mėsą kepame grilyje po 7 minutes iš abiejų pusių, apšlakstydami marinatu. Daržoves - po 5 minutes iš abiejų pusių.
Iškylų patiekalas paruoštas!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg vištos: blauzdelių, ketvirčių ir pan.
5 morkos
2 bulvės
2-3 obuoliai
30 g sviesto
50-100 ml sultinio
Kvapieji ir juodieji pipirai, truputį
Druska, truputį
Kmynai, truputį
 


Gaminimas:
Į kepimo skardą, išteptą sviestu ar aliejumi, sudedamos supjaustytos daržovės ir obuoliai, ant jų vištiena, apibarstoma druska, užberiama pipirų, druskos, kmynų, užpilama karšto sultiniu ar vandeniu, kad pusiau apsemtų, ir uždengtą folija kepame 180-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 60 minučių. Kad gražiai apskrustų, foliją nuimkite ir kepkite dar apie 5-10 minučių.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g vištienos šlaunelių
1 morka
1-2 paprikos
1-2 svogūnai
1-2 šaukšteliai garstyčių
1 šaukštelis Provanso žolelių
Druskos ir pipirų (pagal skonį)


Gaminimas:
Vištienos šlauneles įtriname druska, pipirai, garstyčiomis ir apibarstome Provanso žolelėmis. Marinuojame apie 30 min.
Ant folijos lapų dedame supjaustytas morkas, paprikos gabaliukus, svogūno griežinėlius ir šlauneles. Susukame ir pašauname į 180 laipsnių orkaitę 60 minučių.
Gero apetito!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg vištienos
1 kalafioro
2 morkų
0,5 cukinijos
1 saujos svogūnų laiškų
Krapų
3 v. š. grietinės
Prieskonių


Gaminimas:
Vištieną apibarstyti prieskoniais, druska ir palikti marinuotis nakčiai. Tada sudėti į įkaitintą keptuvę su riebalais ir troškinti apie valandą, vis įpilant vandens. Sudėti pjaustytas daržoves ir troškinti, kol daržovės suuminkštės. Baigiant kepti, sudėti smulkintus krapus, svogūnų laiškus ir grietinę.
 
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai