Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 mažos cukinijos
1 vištienos krūtinėlė
5 šaukštai ryžių
1 morka
1 pomidoras
2-3 skiltelės česnako
130 g sūrio
3 šaukštai grietinės
šviežios prieskoninės žolelės


Gaminimas:
Išverdame ryžius, nuplauname cukinijas, perpjauname išilgai per pusę, išskobiame, sutarkuojame morkas.
Vištieną smulkiai supjaustykite (galite ir sumalti), sumaišykite su ryžiais, druska ir prieskoninėmis žolelėmis.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite cukinijas ir į kiekvieną cukiniją pridėkite morkų. Likusias morkas sudėkite šalia, keptuvėje.
Į cukinijas taip pat sudedame vištienos įdarą (jei įdaro lieka, galima iš jo padaryti rutuliukus ir dėti kepti šalia), o ant viršaus užpjaustome pomidorų griežinėlių.
Grietinę praskiedžiame truputėliu vandens, sumaišome su druska, prieskoniais, žolelėmis ir užpilame ant cukinijų.
Viską uždenkite folija ir kepkite apie 40 min., 180 laipsnių temperatūroje. Pabaigoje išimkite, pabarstykite sūriu ir kiškite atgal į orkaitę.
Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai