Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Staigus vejo sustiprejimas,
Staigus, stiprus sudavimas, kirtis,
Staigus, stiprus vejo gusis, po kurio paprastai pasikeicia vejo kryptis,
Stakliu, transporto priemoniu, muzikiniu instrumentu koja minamas svertas,
Staliaus darbastalis,
Kelmijos Sodų 78-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 79-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 80-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 81-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 vištų blauzdelės 1 česnakas Druska Vištienos prieskonių 200 gr majonezo 3 šaukštai medaus 1 šaukštelis juodųjų pipirų
Gaminimas: Pipirus, prieskonius, druską ir
česnakus sugrūsti ir sumaišyti (jei česnakus spausit su spaustuku jie bus aštresnio skonio). Prieskonių mišiniu gausiai ištrinti vištieną ir pašauti į orkaitę. Keptuvėje ištirpinkit medų, tada į jį suverskit majonezą ir išmaišykit. Kai višta šiek tiek apkeps, ją ištraukite ir aptepkite padažu.
Pašaukite į orkaitę ir po kiek laiko vėl pakartokit procedūrą. Taip darykit 3 - 4 kartus, kol višta iškeps ir apsitrauks traškia, kvapnia plutele. Prie šio patiekalo ypač tinka koncervuoti kopūstai ir orkaitėje keptos bulvės. Jas kepant taip pat galima apipilti padažu. Skanaus
|
|
|
|
|