Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kopūsto galva
500 g vištienos faršo
250 g grybų
200 g pomidorų
1 paprika
200 g feta sūrio
1 saujelė špinatų ir krapų
Druskos ir pipirų pagal skonį


Gaminimas:
Vištieną sumaišyti su susmulkintais grybais, pomidorais, paprika, feta sūriu, sukapotais žalumynais ir prieskoniais.
Kiekvieną kopūsto lapą pavirti sūdytame vandenyje 2-3 min.
Ant kiekvieno kopūsto lapo dėti pasigaminto įdaro 1-2 šaukštus ir susukti, kad įdaras neiškristų.
Virti pasūdytame vandenyje 25-35 min. Kad būtų skaniau, baigiant virti įdėti pora šaukštų grietinės ir pomidorų padažo.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai