Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ežero g., Svėdasų mstl., Anykščių r. sav.,
J. Tumo-Vaižganto g., Svėdasų mstl., Anykščių r. sav.,
Kalno g., Svėdasų mstl., Anykščių r. sav.,
Kranto g., Svėdasų mstl., Anykščių r. sav.,
Lauko g., Svėdasų mstl., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg vištienos file 1 a. š. druskos 20 g želatinos 0,5 a. š. Santa Maria maltų juodųjų pipirų
Gaminimas: Išverdame vištienos file. (sultinio neišpilti) Supjaustome
kubeliais. Želatiną ištirpiname 25 mililitruose vištienos sultinio. Į ištirpintą želatiną supilame likusį sultinį, suberiame druską, pipirus. Gerai išmaišome, kad neliktų druskos kristaliukų. Vištienos gabalėlius sudedame į formą ir užpilame sultinio ir želatino skysčiu. (tinka ir
stiprus celofaninis maišelis). Dedame į šaldytuvą. Laikome tol, kol sustengsta.
|
|
|
|
|