Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 dideli obuoliai (geriau rūgštesni),
200 g virtos vištų krūtinėlės,
šaukštelis vištienos prieskonių,
100 g razinų,
100 g išgliaudytų graikinių riešutų,
100 ml brendžio,
aliejaus obuoliams patepti.

Gaminimas:
Obuolių viršūnes nupjaukite, išskobkite sėklalizdžius ir dar truputį minkštimo. Smulkiai supjaustytą mėsą ir obuolių minkštimą sumaišykite, pagardinkite prieskoniais, suberkite brendyje mirkytas razinas, susmulkintus riešutus.
Paruoštą įdarą sudėkite į išskobtus obuolius, uždenkite nupjautomis viršūnėmis. Kiekvieną obuolį patepkite aliejumi, kad kepant nesutrūkinėtų odelė, sudėkite į ugniai atsparų indą ir 180°C karštumo orkaitėje kepkite maždaug 20 min.
Užkandis paruoštas!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai