Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Parko g., Stasiūnų k., Kaišiadorių r. sav.,
Pavasario g., Stasiūnų k., Kaišiadorių r. sav.,
Tiesos g., Stasiūnų k., Kaišiadorių r. sav.,
Alyvų g., Ščebnicos k., Kaišiadorių r. sav.,
Lakštingalų g., Ščebnicos k., Kaišiadorių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g virtos arba keptos vištos 150 g svogūnų laiškų 200 g grietinės 50 g krapų Juodieji pipirai Druska 2 šaukštai sviesto
Gaminimas: Kruopščiai išpjaustome vištos
mėsą ir susmulkiname nedideliais gabalėliais. Nesmulkiai supjaustome svogūnų laiškus ir krapus. Į įkaitintą keptuvę įdedame sviesto, ištirpiname ir suberiame vištieną. Maišydami kepame vištieną, kol ji apskrus. Tada suberiame svogūnų laiškus, krapus ir prieskonius. Svogūnų laiškams šiek tiek
apkepus, supilame grietinę, viską gerai išmaišome. Dar kelias minutes patroškiname. Valgome su virtomis bulvėmis arba ryžiais.
|
|
|
|
|