Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kuris romenu menuo pavadintas dviveidzio duru dievo Januso vardu,
JAV yra keturios valstijos turincios zodi "naujoji", dvi "pietu", dvi "siaures" ir viena "vakaru", kokia,
Per kiek Europos saliu teka Dunojus,
Yra plakatas vaizduojantis kareivi saudanti i aids, kuo saudo kareivis,
Knygoje "Alisa stebuklu salyje" buvo trys sesutes: Elsi, Lesi ir Tilsi, jos piese tik tuos daiktus, kurie prasideda raide? ..,
Konservatorijos Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Konservatorijos Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Konservatorijos Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Konstitucijos pr., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kopūstėlių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 višta (1,2 - 1,3 kg) 1 pakelis įprastinės druskos
Gaminimas: Supilame visą pakelį druskos į keptuvę, išlyginame. Nuplauname vištą, išvalome (jei reikia), dedame nugara ant druskos ir
kepame orkaitėje apie valandą (nereikia nei sūdyti, nei barstyti pipirais, nei kitaip marinuoti). Kai tik iš vištos pradės tekėti skaidrios sultys - mėsa paruošta. Višta pasidengia labai skania rausva, traškia plutele. Nuimame vištą nuo keptuvės ir supjaustome gabalais.
|
|
|
|
|