Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 viščiukas
250 g pievagrybių
2 kiaušiniai
1 svogūnas
žalių petražolių
druskos
pipirų

Gaminimas:
Viščiuką nuplauti. Nupjauti sturplį, sparnelius bei kaklą. Labai aštriu peiliu atsargiai, nepažeidžiant odelės atskirti kaulus nuo mėsos.
Iš gauto mėsos gabalo suformuoti stačiakampį, išpjauti sausgysles ir atsargiai pamušti.
Pievagrybius supjaustyti, pakepinti su svogūnu.
Iš kiaušinių ir trupučio vandens iškepti 2 mažus omletus.
Mėsą pabarstyti druska, pipirais ir sukapotomis petražolėmis.
Mėsos gabalo viduryje sudėti omletus, o ant jų - pievagrybius.
Omletų kraštais pridengti pievagrybius, o po to tvirtai suvynioti visą mėsos gabalą.
Įvynioti į aliuminio foliją (dvigubą).
Įkišti 1,5 val. į orkaitę (180-200°C).
Kartkartėmis apipilti vandeniu.
Iškeptą vyniotinį ataušinti, išvynioti iš folijos, supjaustyti ritinėliais. Kiekvieną ritinėlį galima papuošti majonezu, apelsino skiltele ir kivi griežinėliu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai