Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
750 g viščiuko krūtinėlės
1 indelio persikų, konservuotų
Druskos
Marinatui:
Persikų užpilo
1 v. š. paukštienos prieskonių (grilio)
3 v. š. sojos padažo
Druskos
 


Gaminimas:
Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabaliukais, pabarstykite druska. Dubenėlyje išmaišykite aliejų, persikų antpilą, sojų padažą ir prieskonius, pasūdykite pagal skonį.
Sudėkite į marinatą viščiuko gabalėlius, pridenkite, padėkite į šaldytuvą 3 val.
Persikus supjaustykite. Mėsą išimkite iš marinato ir verkite ant iešų paeiliui viščiuką ir persikus. Kepkite grilyje vartant ir tepant marinatu.
Skanaus!
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai