Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mokslininkas, is kurio pavardes kilo zodis "pasterizavimas",
Mokslininkas, kurio paskutiniai zodziai, pasak padavimo, buvo "neardyk mano apskritimu",
Mokslininkas, kuris tyrineja pirmykste kultura is iskasenu ir senienu,
Mokslinio laipsnio pripazinimo liudijimas,
Mokslinis ar techninis tyrinejimas,
Švyturio g., Noreikiškių k., Kauno r. sav.,
Tvenkinio g., Noreikiškių k., Kauno r. sav.,
Ugnies g., Noreikiškių k., Kauno r. sav.,
V. ir P. Karvelių g., Noreikiškių k., Kauno r. sav.,
Vaivorykštės g., Noreikiškių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 višta 0,5 citrinos druska pipirai obuoliai pjaustyti 400 ml obuolių sulčių 50 gr sviesto
Gaminimas: Viščiukas aptepamas sviestu, į vidų įdedami citrinos ketvičiai,
kad mėsa būtų sultingesnė. Viščiukas pagardinamas druska ir pipirais. Į skardą įdedamas viščiukas, jis iš šonų apdėliojamas pjaustytais obuoliais, įpilamos obuolių sultys. Galima kartu kepti ir pjaustytas bulves. Reikia kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 1 val 15 min, apverčiant viščiuką, jei reikia
dar įpilant sulčių arba vandens.
|
|
|
|
|