Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 (1,3 kg) viščiukas 
1 šaukštas miltų
1 šaukštelis druskos
2 šaukšteliai maltų saldžiųjų paprikų
4 šaukštai sezamų
375 ml raudonojo vyno
1 svogūnas
400 g pievagrybių
125 ml grietinės


Gaminimas:
Viščiuką supjaustyti į 8 dalis. 
Kiekvieną gabaliuką nuplauti ir nusausinti popierine servetėle.
Viščiuko gabaliukus apvolioti miltų, druskos ir paprikų miltelių mišinyje, dėti į gilų keptuvą ir apkepti iš visų pusių su aliejumi, kol gražiai pagels.
Užpilti vynu ir 25 minutes troškinti uždengtame keptuve. Retkarčiais vištieną apversti.
Nuluptą svogūną supjaustyti kubeliais ir suberti į keptuvą su vištiena.
Grybus nuvalyti, nuplauti (jei reikia), kepurėles ir kotelius supjaustyti griežinėliais ir suberti į keptuvą likus 5 minutėms iki troškinimo pabaigos.
Padažui troškinimo metu išsiskyrusias sultis sumaišyti su grietine ir pasūdyti. Prieš patiekiant vištieną užpilti paruoštu padažu bei sezamais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai