Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 vidutinio dydžio viščiukas
250 ml vandens
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
1 puodukas smulkiai supjaustytų ananasų (tinka konservuoti ir švieži)
3 šaukštai smulkiai pjaustytų saldžiųjų žalių paprikų
0,6 puoduko kokoso drožlių (1 puodukas - 250 ml)
Druskos
Pipirų
 


Gaminimas:
Viščiuką išdarinėti, gerai nuplauti, perpjauti per pusę, pabarstyti druska, pipirais.
Į karščiui atsparų indą supilti vandenį su sultiniu ir dėti viščiukų gabaliukus vieną šalia kito oda i viršų.
Neuždengti.
Kepti 180° C temperatūros karščio orkaitėje, kol viščiuko oda gražiai pagels, o mėsa taps minkšta.
Kartas nuo karto aplieti esančiu sultiniu.
Išimti iš orkaitės, apdėti ananasais bei paprikos gabaliukais ir kokoso drožlėmis.
Sandariai uždengti folija ir dar kepti 30 minučių.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai