Vištienos krūtinėlės paslaptys
Dažnas susiduria su problema - nežinome kaip skaniai pasigaminti vištienos krūtinėlę, kuri kepama išsausėja, tampa neskani. Turiu kelias idėjas, kaip galima įvairiau, skaniau ją paruošti.
Pirmiausia, kad ir kaip skubėtumėte, bent pusvalandį
marinuokite vištieną su mėgstamais prieskoniais, nes taip ji įgaus įvairesnių skonių, nebus sausa. Į marinatą galima įdėti truputėlį majonezo, kuris padės geriau įsigerti prieskoniams.
Kai jau nuspręsite kepti, patarčiau tai daryti kepimo maišelyje, į kurį taip pat galima įpilti lašelį
vandens arba kokio nors mėgstamo padažo. Kepimo maišelyje mėsa išskirs savo sultis, o vėliau pati jose ir iškeps.
Nevisad pavyksta puikiai iškepti vištienos filė, net ir naudojantis šiais patarimais, tačiau virtuvė tokia vieta kur nepavykę patiekalai virsta kitais. Išsausėjusią krūtinėlę
galima suplėšyti ir įkomponuoti į salotas, kartu su mėgstamomis daržovėmis. Sėkmės gaminant, skanaus valgant ir drąsos eksperimentuojant!
Kavinės apžvalga
Neseniai teko apsilankyti kavinėje
,,ZODIAKAS plius", kuri yra Molėtuose, Inturkės g. 6. Pačios kavinės atmosferą vertinčiau dešimt balų iš dešimt, kadangi pasitiko jauki prieblanda, spalvas keičiantys paveikslai, susiję su kavinės pavadinimu. Aptarnavimas - taip pat nuostabus! Vos tik užėjus prie mūsų atėjo padavėja, kuri priėmė
užsakymą ir po penkių ar septynių minučių maistas jau buvo ant mūsų staliuko. Tai mane pribloškė. Pamačius porciją, jos dydis manęs nenuvylė, nes maisto buvo užtektinai, tačiau jo skonis buvo keistokas. Vieniems jis galėjo patikti, o kitiems - nelabai. Ragavau tik vieną patiekalą, todėl mano
nuomonė galbūt gali truputėlį skirtis nuo tikrovės.
Pažadu, kad apsilankysiu ten dar kartą, paragausiu kitokio tipo patiekalo ir parašysiu dar vieną apžvalgą, kuri tikrai sudės visus taškus ant i. Gavęs sąskaita neišsigandau , o taip būna gan retai, todėl ši kavinė man ir patiko. Laukite
antros apžvalgos - po kito apsilankymo.
Virtuvės virtuozas #***Meilutis***#