Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Stoties g., Paliepių k., Raseinių r. sav.,
Šaltinio g., Paliepių k., Raseinių r. sav.,
Vincento Trumpos g., Paliepių k., Raseinių r. sav.,
Sodų g., Pareizgupio k., Raseinių r. sav.,
Šilo g., Pareizgupio k., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g morkų 200 g konservuotų pievagrybių 1 svogūnas 1 cikorija 2 šaukštai kapotų petražolių 2 šaukštai obuolių acto 4 šaukštai alyvų aliejaus 3 šaukštai sviesto
cukrus druska 1 šaukštas sojų padažo
Gaminimas: Morkas nuskusti, supjaustyti ir įmesti į verdantį vandenį, pridėjus druskos, cukraus, acto ir šaukštą sviesto. Kai morkos beveik išvirs, nupilti vandenį ir atvėsinti. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti su
aliejumi, po to sudėti nusausintus pievagrybius su likusiu sviestu ir šiek tiek pakepinti. Pabaigoje sudėti smulkintas petražoles. Apipjaustyti cikorijos lapus ir sudėlioti lėkštėje. Ant viršaus dėti morkas su pievagrybiais. Actą sumaišyti su aliejumi bei sojų padažu ir aplieti
salotas. Tinka prie mėsos ir žuvies patiekalų.
|
|
|
|
|