Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Dragūnų g., Jauniūnų k., Joniškio r. sav.,
Kaštonų g., Jauniūnų k., Joniškio r. sav.,
Purienų g., Jauniūnų k., Joniškio r. sav.,
Saulės Mūšio g., Jauniūnų k., Joniškio r. sav.,
Naujoji g., Juodeikių k., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Antis, 800 gramų Sviestas, 2 šaukštai Grietinė, 4 šaukštai Morkos, 1 vienetas Svogūnai, 1 vienetas Petražolės, 1 vienetas Juodieji pipirai, truputį Lauras, truputį Druska,
truputį
Gaminimas: Išdarinėta antis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir
grietine. Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių tyrės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.
|
|
|
|
|