Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pumpkin recipes,
spelletjes,
vinkje invoegen in word,
mano dienynas,
nighted_kai of leak,
tworld,
febo breda tapas,
tag a folder confidential,
scribbr,
spotify mirce,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Nidos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Nočios g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2023.05.20 18:28 |
|
|
A1Mn
Meistras
|
|
|
| | 2023.05.21 08:31 |
|
|
Fxx8
Didmeistris
|
tu ka daugiau problemu neturi gyvenime ? eik ieskot mergos, o tai ir mirsi nekaltas. visos taisykles yra sukurtos ypatingai kvailiems, zmogus tera siek tiek (nezinau ar isties taip yra) protingesne bezdzioniu rusis. jei atemus tas keliu geniju Da Vinci, Teslos, Ensteino zinias, zmogus teliktu
gyvunas ir tiek, gyvuno tikslas yra zudyti ne savo gentaini ir ji suvalgyti, viskas, tuo ur apsiriboja visas primatu gyvenimas. bezdziones (zmogus irgi tame tarpe) turi kaip ten sake sudetingesnius tarpusavio santykius
skiriasi nuo kitu gyvunu kad psichologiskai zudo savus. dar priklauso kokiu genu yra daugiausia, vieni turi daugiau kromanjiecio, kiti daugiau neandartaliecio, kiti paprastos bezdziones makakos, o dar kiti karves genu. karves genai geriausi, jos nezudo savo gentainiu, bet joms labai sunkiai daeina.
dabar zmonija kryzminasi su kiaulemis, tai pas kai kuriuos yra ir kiauliu genu. tarkim kai sako "elgiasi prie stalo kaip kiaule" tai tik del to kad vyrauja kiaules genai. bet cia ta jau tyrines ateities genetikai. man tai nereikia daryt kazkokiu tyrimu kad matyciau is ko zmogus kilo, tas iskart
matosi. bet siaip zmogus kaip toks is tikruju kilo susikryzminus simpanzei su kiaule. ta diena kai mire vienintele pasaulyje dviejomis kojomis vaiksciojanti bezdzione, mes taip dalinomes tarpusavyje sia naujiena, tai kitas labai nirejo suzinot ka mes cia snekam, tai kai pasakem ta naujiena tai jis
prieme ta naujiena asmeniskai ir baisiai isizeide. nuo to karto supratau kad is tiesu zmoniu rusis yra kilusi is bezdziones pagrinde, nes na kam isizeist jei nesi kiles is bezdziones ? sakau atemus tokias zinias kai ugnies uzdegimas, ka bezdzione netiketai atrado ir tapo zmogumi, zmonija vel labai
greitai nusiristu iki primityvios bezdziones lygio. bet siaip, su amziumi informacijos isisisavinimas sunkes ir suprasi kodel butinos visokios lenteles su paaiskinimais. beje, kinieciai jau gamina vartotojui draugiskas lengvai valdomas, skraidancias masinas.
|
|
| | 2023.05.21 21:07 |
|
|
A1Mn
Meistras
|
Fxx8 rašė:
eik ieskot mergos, o tai ir mirsi nekaltas.
Man ir be mergos gerai . Kam gadintis nervus?
|
|
| | 2023.05.22 09:07 |
|
|
Fxx8
Didmeistris
|
man lietuves nebepatinka, retai kuri, per visa neilga gyvenima gal 10 tokiu vertesniu demesio temaciau. o va uzsenietes tai galima sakyt kas ketvirta kas penkta. mano skaiciavimais Lietuvoje turetu buti 300 mergu kurios man tiktu, o kai paziuri uzsieny tai 300 vienoje vietoje. cia nelike pasirinkimo
Lietuvoje jokio, jau sakiau tos bent kazkiek dailesnes visos isvaziave i uzsienius ir duodasi su babajais. jus dar netikit, bet lietuviai pamazu isnyks, cia gyvens kitos tautos. stai moterys Maskvoje isejo protestuot kad kazkoki Maskvos rajona okupavo imigrantai tadzikai, kai vietiniu rusu teliko 20
proc., tadzikai vietiniams rusams (na ta prasme baltiesiems) liepe keltis lauk is to Maskvos rajono. ar gi cia ne rasizmas ? tai tie baltieji isejo protestuot su plakatais pries imigracine politika
|
|
| | 2023.05.22 09:25 |
|
|
Fxx8
Didmeistris
|
A1Mn rašė:
Man ir be mergos gerai. Kam gadintis nervus?
dar nemaciau tokiu kuriems butu lb gerai. moterys renkasi ir kabinasi ant kaklo, tai niekas ten jokiu nervu negadina. kaip tik atvirksciai maciau grazia merga nu lb., o jai bernas nervus gadino ir ji turejo su tuo taikstytis. butu va pasirinkusi mane tai pamatytu kas yra
tikri santykiai nors siaip dabar geriausia merga yra viena 14-ine, kai tik pamaciau iskart supratau kad ji geriausia ir pasirodo neklydau. na bet kaip sako geriausios geriausiems tai ji jau pasirinko sau vyra is vienmeciu tarpo tai lb juokingai atrodo buvo ir mane viena keturiolikine pasirinkusi, savo draugei taip ir pasake kad
kai uzaugs as busiu jos vyras, bet dabar uzaugo jau, praejo kokie penki metai ir maciau jau su kitu vaikinu vienmeciu vaiksto moterys renkasi ta
kuri dazniausiai mato, ar kaimyna koki ar is mokyklos suolo ir pn. bet jau gerus 30 metu kas sesta lietuvaite renkasi uzsienieti.
siaip as neisivaizduoju kaip imanoma gyventi, ar isgyventi be merginos. reikia kazkokios motyvacijos, kas motyvuoja gi. kazkada girdejau vienas 18-metis neturejo
merginos tai sake savo draugams kad vartoja del to antidepresantus kad isgyventu.
|
|
| | 2023.05.22 17:51 |
|
|
A1Mn
Meistras
|
Pas "portugalus" ir taip galima:
|
|
|