Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 kg veršienos mėsos ir kaulų
3 morkos
druska
pipirai
lauro lapai (Lauro lapas)
salotų lapai papuošimui
petražolės papuošimui
virtos morkos papuošimui
sauja rūgštynių
1 šaukštas krienų
2 šaukštai majonezo

Gaminimas:
Iš kaulų, mėsos, vandens ir morkų išverdame šaltieną.
Mėsą ir morkas sumalame ir kartu su likusiu sultiniu supilame į indelius. Laikome šaltai, kol sustingsta.
Lėkštę išklojame salotų lapais, ant jų išverčiame šaltieną.
Padažui rūgštynes nuplauname, nusausiname ir sumalame mėsmale. Sumaišome su krienais ir majonezu. Padažą supilame aplink šaltieną.
papuošiame virtų morkų gėlytėmis ir petražolių šakelėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai