Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 v. š. sviesto
1 kg veršienos
2 svogūnai
1 a. š. smulkinto česnako
Druska
Pipirai
200 g konservuotų pomidorų
200 g grietinės
1 paprika
2 a. š. kmynų
300 g raugintų kopūstų
1 v. š. smulkintų petražolių


Gaminimas:
Prikaistuvėje ištirpinti sviestą, sudėti gabaliukais pjaustytą mėsą. Sudėti smulkintus svogūnus, kopūstus, papriką ir česnaką. Pabarstyti pipirais, kmynais ir druska. Kepti 15 min. Supilti pomidorus, įpilti vandens, kad apsemtų mėsą. Virti kol mėsa suminkštėja. Baigus virti pabarstyti petražolių ir uždėti grietinės.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai