Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodininkų 6-oji g., Varkališkių k., Ukmergės r. sav.,
Sodininkų 7-oji g., Varkališkių k., Ukmergės r. sav.,
Sodininkų 8-oji g., Varkališkių k., Ukmergės r. sav.,
Sodininkų 9-oji g., Varkališkių k., Ukmergės r. sav.,
Sodininkų g., Varkališkių k., Ukmergės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kg virtos veršienos 1 l veršienos sultinio 1,5 šaukšto želatinos 100 g grietinėlės druskos pipirų 3-4 ridikėliai
Gaminimas: Želatiną išbrinkiname 1 stiklinėje šalto
sultinio, ištirpiname ir sumaišome su visu sultiniu. Virtą veršieną sumalame, įberiame prieskonių, įmaišome grietinėlės, sultinio, išmaišome ir suvynioję į pergamentinį popierių ar polietileną sustingdome veršienos vyniotinį (dešrą). Sušaldytą masę išvyniojame, supjaustome griežinėliais.
Ridikėlius supjaustome griežinėliais. Į formą įpilame dalį sultinio. Kai jis sustingsta, sudedame mėsos ir ridikėlių griežinėlius, supilame visą sultinį ir laikome šaldytuve apie 3-4 val. Prieš patiekdami formą palaikome šiltame vandenyje, išverčiame, papuošiame svogūnų laiškais, ridikėliais,
marinuotais agurkais. Tinka majonezo padažas.
|
|
|
|
|