Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aikštės g., Lygumų mstl., Pakruojo r. sav.,
Gluosnių g., Lygumų mstl., Pakruojo r. sav.,
Janiškaičių g., Lygumų mstl., Pakruojo r. sav.,
Juknaičių g., Lygumų mstl., Pakruojo r. sav.,
Mokyklos g., Lygumų mstl., Pakruojo r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g veršienos 300 g raudonikių ir pievagrybių 1 svogūnas 200 g grietinės 4 šaukštai aliejaus 100 ml balto sauso vyno juodieji pipirai druska
Gaminimas: Mėsą
supjaustykite mažais gabaliukais, pasūdykite, papipirinkite. Svogūną ir grybus supjaustykite. Miltus pakepinkite svieste. Veršieną paskrudinkite karštame aliejuje, išgriebkite. Tame pačiame aliejuje pačirškinkite svogūnus su grybais. Po 10 min. supilkit vyną, grietinėlę, miltus ir truputį
patroškinkite. Tada suberkite mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užvirinkit.
|
|
|
|
|