Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
600 g veršienos
300 g raudonikių ir pievagrybių
1 svogūnas
200 g grietinės
4 šaukštai aliejaus
100 ml balto sauso vyno
juodieji pipirai
druska

Gaminimas:
Mėsą supjaustykite mažais gabaliukais, pasūdykite, papipirinkite. Svogūną ir grybus supjaustykite. Miltus pakepinkite svieste. Veršieną paskrudinkite karštame aliejuje, išgriebkite. Tame pačiame aliejuje pačirškinkite svogūnus su grybais. Po 10 min. supilkit vyną, grietinėlę, miltus ir truputį patroškinkite. Tada suberkite mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užvirinkit.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai