Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Valstybe, kurios sostine Pchenjanas,
Valstybe, kurios sostine Rabatas,
Valstybe, kurios sostine Suva,
Valstybe, kurios sostine Taskentas,
Valstybe, kurios sostine Vindhukas,
Žalgiris, Vilniaus Dirbančiųjų Sporto Klubų Sąjunga,
Žalgiris, sporto klubas,
Žalgiris, Marijampolės Sporto Klubų Sąjunga,
Žalgiris, Lietuvos Sporto Draugijos Jurbarko Rajono Taryba,
Žalgiris, Lietuvos sporto draugijos Kauno taryba,
Spartos 3-ioji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Spartos 4-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Tvenkinių g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Vagos 1-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Vagos 2-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Veršiena : 500 g. Išpjovos. Raudonasis vynas : 1 Stiklinė Svogūnas : 1 vnt. Valgomoji druska : Pagal Skonį. Pipirai : Pagal Skonį. Aliejus : Truputis.
Gaminimas: Mėsą
supjaustome gabaliukais ir keletą valandų palaikome užpiltą vynu. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname jį ir apkepame mėsą. Mėsą pabarstome druska, pipirais, sudedame griežinėliais supjaustytą svogūną, užpilame dalį vyno ir troškiname. Kai svogūnas suminkštėja, jį pertriname per sietelį,
vėl sudedame prie mėsos, supilame likusį vyną ir troškiname, kol mėsa pasidaro visai minkšta.Patiekiame su virtomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ir salotomis.
|
|
|
|
|