Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Med. keleto ligoniu, serganciu reta, neiprasta liga, ligos simptomu stebejimas,
Atsitiktinis, kurio negalima apibendrinti,
Strutis, gyvenantis Australijoje, N. Gvinejoje ir gretimose salose; mase iki 80 kg, aukstis apie 150 cm,
Viena vyriausiuju acteku ir maju dievybiu, garbintas kaip pasaulio ir zmoniu kurejas, oro (dangaus), dienos, veju dievas, menu ir amatu globejas,
Zuvys Mugilidae; gyvena siltuju juru priekrantineje zonoje,
Žemoji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Žemuogių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Žemutinių Kaniūkų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Žibintų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Žibučių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
1 kg veršienos
80 g sviesto
80 g miltų Druskos ir pipirų Padažui: 250 g šampinjonų 40 g šalotinių svogūnų 20 g sviesto 400 ml rusvo
veršienos sultinio 100 ml balto vyno 50 ml konjako 1 ryšelis peletrūno 1 ryšelis petražolių Pomidorų fondiu reikės: 40 g šalotinių svogūnų 40 g sviesto 800 g pomidorų be odelės 4 skiltelės česnako Druskos ir
pipirų Čiobrelio Rozmarino
Gaminimas:
Mėsą supjaustykite į 150 g gabalėlius. Pabarstykite iš abiejų pusių druska ir pipirais. Apibarstykite miltais. Pradėkite ruošti pomidorų fondiu: Svieste pakepinkite susmulkintus šalotinius svogūnus, sudėkite
smulkintus konservuotus pomidorus, čiobrelį, rozmariną, česnaką, druską, pipirus. Troškinkite iki norimos tekstūros. Ištirpinkite sviestą keptuvėje, dėkite veršieną ir pakepinkite 6-7min. iš abiejų pusių. Kai apkepsite mėsą išimkite iš keptuvės. Pakepinkite supjaustytus pievagrybius, kol
taps gelsvi. Sudėkite šalotinius svogūnus, įpilkite konjaką ir jį uždekite. Įpilkite balto vyno. Troškinkite 5 min., kol skysčio sumažės. Įpilkite sultinio ir dar kelias minutes patroškinkite, kad padažas sutirštėtų. Įdėkite kelis kubelius šalto sviesto. Mėsą pabaikite kepti orkaitėje iki norimo
iškepimo. Patiekite karštose lėkštėse, užpilkite grybų padažų, šalia įdėkite pomidorų ir apibarstykite kapotom petražolėm ir peletrūnu.
Išmokite gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18
d.: http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28
|
|
|
|
|