Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jankaičių g., Stančių k., Klaipėdos r. sav.,
Jogučių g., Stančių k., Klaipėdos r. sav.,
Laukžemių g., Stančių k., Klaipėdos r. sav.,
Liepų g., Stančių k., Klaipėdos r. sav.,
Mėtų g., Stančių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150g fetos 8 griežinėliai karštai rūkytos kiaulienos nugarinės 4 porų stiebai 2 šaukštai alyvuogių aliejaus Agurkas 2 šaukštai liesos grietinės kelios raudonėlių
šakelės
Gaminimas: Fetą supjaustykite stambiais kubeliais, nuplautų ir nusausintų porų baltąją dalį - maždaug 2 cm ilgio gabalėliais. Fetos kubelius susukite į mėsos griežinėlius ir pakaitomis su porų gabalėliais suverkite ant medinių iešmelių. Iš visų pusių (kol apskrus mėsos
griežinėliai) apkepkite karštuose riebaluose. Išgriebusi papuoškite raudonėlių šakelėmis. Tiekite su šiaudeliais pjaustytais šviežiais agurkais, pagardintais maltais juodaisiais pipirais, druska ir grietine.
|
|
|
|
|