Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
600 g jautienos sprandinės
1 vnt. KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys
250 g svogūnų
50 g šoninės
2 šaukštai aliejaus arba taukų
1 šaukštas maltų saldžiųjų paprikų
1/4 l mėsos sultinio
1/2 šaukštelio druskos
250 g ilgagrūdžių ryžių
2 saldžiosios paprikos
1 skardinė konservuotų pomidorų (425 ml)
žiuspnelis cukraus
 


Gaminimas:
Mėsą supjaustyti 2 cm storio gabaliukais, o svogūnus - kubeliais. Kubeliais supjaustytą šoninę pačirškinti su riebalais.
Suberti svogūnus ir  maišant kepti, kol suminkštės. Sudėti mėsos gabalėlius, suberti papriką ir supilti mėsos ir knorr sultinius. Pasūdyti ir troškinti uždengtame keptuve.
Užvirti 2 l vandens, suberti ryžius ir virti 15 minučių. Nukošti ir nuvarvinti sietelyje.
Paprikas perpjauti į keturias dalis, išpjauti sėklalizdžius ir supjaustyti šiaudeliais. Kartu su pomidorais sudėti į keptuvą su mėsa ir patroškinti 5 minutes.
Suberti ryžius, išmaišyti ir pašildyti kartu su mėsa. Pagardinti druska, maltomis paprikomis ir cukrumi.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai