Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
600 g kiaulės kepenų
150 g virtų šviežių lašinukų
1 šaukštas majonezo
1 žalias vištos kiaušinis
10 virtų putpelės kiaušinių
juodieji pipirai
lauro lapeliai
citrininiai pipirai
druska
1 žiupsnelis rozmarinų
1 žiupsnelis bazilikų
česnako milteliai
1 svogūnas
truputis sviesto


Gaminimas:
Išmirkytas kiaulės kepenis (galima pamaišyti su plaučiais, inkstais), bei gabaliuką lašinių išvirti, bet nepervirti, vandenyje su druska, juodaisiais pipirais ir lapeliais.
Kartu sumalti. Sudėti svieste pakepintą svogūną, žalią kiaušinį, majonezą, druskos, po žiupsnį citrininių pipirų ir česnako miltelių. Labai gerai išmaišyti.
Pusę masės kloti ant folijos, sudėti virtus putpelės kiaušinukus, užkloti likusiu paštetu. Suteikti pailgą formą, suvynioti į foliją ir kepti orkaitėje apie pusvalandį.
Galima valgyti tiek šiltą, tiek šaltą, bet šaltas geriau pjaustosi.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai