Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
4 dideli kiaušiniai
2 puodeliai šviesiai rudo cukraus
1,5 puodelio rapsų aliejaus
2 puodeliai miltų
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo sodos
2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
1 šaukštelis druskos
3 puodeliai tarkuotų morkų
1 puodelis auksinių razinų
1 puodelis susmulkintų šviežių (konservuotų) ananasų 
Sūrio kremui:
200 g nesūdyto sviesto
400 g grietinėlės sūrio, minkšto
2 arbatiniai šaukšteliai vanilės ekstrakto
400 g cukraus podros
Papuošimui :
100 g kokoso drožlių 
spalvoti dražė saldainiai


Gaminimas:
Kiaušinius ir cukrų gerai išsukti maišytuvu, tada supilkite rapsų aliejaus ir pastoviai maišykite.
Tada suberti išsijotus miltus, kepimo sodą, cinamoną ir druską kartu. Iš vėl maišykite.
Pabaigoje įdėti morkas, razinas ir ananasus ir gerai išmaišyti.
Padalinkite tešlą į dvi kepimo formas (viena apvali kita keturkampė), iškloti kepimo popieriumi.
Įkaitinkite orkaitę iki 200C Kepkite apie 25-30 minučių. Leiskite atvėsti prieš išimdami iš formos.
Apvalioje formoje keptą dalį dėti į šaldiklį valandai laiko. Jį perpjovus pusiau formuojamas kiškis.
Kol pagrindas aušta pasigaminame kremą. Grietinėlės sūrį ir kambario temeratūros sviestą gerai išmaišyti plaktuvu iki vientisos masės.
Pridėti cukraus ir vanilės ir sukti iki vientisos lygios baltos masės.
Atšalusį kvadratinį pagrindą padalinti pusiau, sutepti kremu ir uždėtį vieną dalį ant kitos. Aptepti kremu.
Ant viršaus dėti sulipdytą perpjautą pusiau apvalią formą. Ją taip pat aptepti kremu. Leisti sustingti apie valandą laiko ir tada puošti kokoso drožlėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 kiaušinių baltymai
1 stiklinė cukraus
0,5 stiklinės obuolienės
1 pakelis vanilinio cukraus
0,25 arbatinio šaukštelio maltų gvazdikėlių
1 malta anyžiaus žvaigždutė
0,5 arbatinio šaukštelio malto muskato
1 valgomas šaukštas cinamono
2 arbatiniai šaukteliai kepimo miltelių
1 stiklinė speltos miltų
1 stiklinė kvietinių miltų
0,5 stiklinės pieno
2 stiklinės stambiai tarkuotų morkų
0,5 stiklinės razinų
200 g smulkintų konservuotų ananasų


Gaminimas:
Dubenyje iki purumo išplakiau baltymus, plakant subėriau cukrų, vanilinį cukrų, supyliau obuolienę, pieną.
Gvazdikėlius ir anyžiaus žvakgždutę sumaliau kavamale. Subėriau į tešlą kartu su miltais, kepimo milteliais, cinamonu, maltu muskatu ir smulkintais ananasais.
Galiausiai - tarkuotas morkas ir gerai nuplautas razinas.
Masė turi būti tiršta.
Kepiau riebalais pateptoje kepimo skardoje 40 min 175 C laipsnių orkaitėje.
SKANAUS!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai