Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Kvietiniai miltai, 500 gramų
Mielės, 45 gramai
Pienas, 250 mililitrų
Cukraus pudra, 100 gramų
Citrinos, 1 vienetas
Razinos, 100 gramų
Vanilinis cukrus, pakelis, 1 vienetas
Druska, pagal skonį
Kiaušiniai, 2 vienetai
Kiaušiniai, tryniai, 4 vienetai
Sviestas, 100 gramų
Migdolai, smulkinti, 50 gramų

Gaminimas:
Mieles ištrinkite su šaukšteliu cukraus ir užpilkite šilto pieno. Miltus prasijokite, atskirkite jų trečdalį, padarykite duobutę ir supilkite piene ištirpintas mieles. Uždenkite ir 15-20min palaukite kol pakils. Į kildinamą tešlą sudėkite su cukrumi išsuktus 2 trynius, 2 kiaušinius, vanilinį cukrų, druską, supilkite likusį pieną, ištirpintą sviestą, suberkite likusius miltus ir nutarkuotą citrinos žievelę. Gerai išminkykite ir pridengus kildinkite 30 min. Pakildinus 30 min. sudėkite razinas pavoliotas miltuose ir vėl išminkykite. Tuomet tešlą padalykite į tris dalis, kiekvieną susukite į virvelę ir jas supinkite. Suformuotą pynę dėkite į skardą ir dar palikite pakilti 30 min. Patepkite likusiais kiaušinio tryniais viršų, pabarstykite migdolais. Kepkite 30-35 min. 170 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai