Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 ml pieno,
100 g margarino,
1 šaukštas vanilinio cukraus,
Žiupsnelio druskos,
150 g miltų,
5 didelių kiaušinių.
Įdarui:
1 pakelio vanilinio pudingo,
500 ml pieno,
5 šaukštai cukraus.
Glajui:
25 g sviesto.
5 šaukštai saldžios kakavos.


Gaminimas:
Į puodą supilti pieną, sudėti margariną, suberti vanilinį cukrų ir druską, viską užvirinti. Supilti visus miltus. Be perstojo maišant, ant didelės ugnies kaitinti tol, kol sulips didelis tešlos gniutulas ir atšoks nuo puodo dugno. Tešlą perdėti į dubenį ir šiek tiek atvėsinti. Tada į ją mediniu šaukštu vienas po kito įsukti kiaušinius. Pirmą kiaušinį visiškai ištrinti tešloje ir tik tada įmušti kitą. Ir taip visus 5 kiaušinius. Tešla turi pasidaryti tąsi ir minkšta. Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių. Skardelę iškloti kepimo popierium. Tešlą dėti į konditerinį švirkštą ir išspausti sausainiukus graikiško riešuto dydžio. Dviejų pirštų atsumu viens nuo kito. Kepti apie 20 min. kol gražiai pagels.
Pudingą paruošti taip kaip parašyta ant pakelio turinio ir jį atvėsinti.
Glajui sviesta islydyti, supilti kakava ir maišyti kol ištirps.
Į vėjo krepšelį konditeriniu švirkstu įšvirkšti pudingo, viršų patepti šokoladiniu glajumi. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai