Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g kviečių grūdų
1 šaukštelis daržovių sultinio miltelių
150 g vidutinio rupumo miežinių miltų
4 kiaušiniai
1 šaukštelis garstyčių
1 šaukštelis sojų padažo
1 šaukštelis prieskoninės druskos
juodųjų pipirų, maltų saldžiųjų paprikų
4 svogūnai
4 šaukštai aliejaus

Gaminimas:
Kviečių grūdus išmirkyti 1/4 l vandens. Užvirinti tame pačiame vandenyje, kuriame jie mirko, suberti sultinio miltelius, miltus, gerai išmaišyti ir 15 minučių pavirti ant silpnos ugnies, kad pabrinktų. Nukelti nuo viryklės ir atvėsinti.
Į paruoštą košę įmušti kiaušinius, suberti prieskonius, gerai išminkyti ir pasūdyti.
Nuluptus svogūnus sutarkuoti ir pakepinti su 2 šaukštais aliejaus, kol gražiai pagels. Baigiant kepti pasūdyti. Svogūnų tarkius sukrėsti į tešlą, gerai išminkyti.
Keptuvėje įkaitinti šlakelį aliejaus. Iš tešlos suformuoti nedidelius plokščius maltinius ir apkepti iš kiekvienos pusės, kol gražiai pagels.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai