Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Taikos g., Laibgalių k., Rokiškio r. sav.,
Ūkininkų g., Laibgalių k., Rokiškio r. sav.,
Žemdirbių g., Laibgalių k., Rokiškio r. sav.,
Ąžuolų g., Lukštų k., Rokiškio r. sav.,
Juodupės g., Lukštų k., Rokiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g saliero 250 g baltagūžių kopūstų (Kopūstas) 250 g pupelių arba žirnių 100 g ryžių 50 g riešutų 2 svogūnai 4 kiaušiniai 1 didelė bulvė 50 g sviesto 4 šaukštai
aliejaus prieskonių (druskos, pipirų, mairūno)
Gaminimas: Pupeles arba žirnius nuplauti, užpilti verdančiu vandeniu ir mirkyti 2 val., po to išvirti šviežiame vandenyje. Nusunkti, pertrinti per sietelį arba išmaišyti plaktuvu, suberti maltus riešutus. Bulvę ir salierus
nuplauti, nuskusti, išvirti ir nukošti. Atskirai išvirti kopūstus ir nusunkti. Svogūnus pakepinti aliejuje, kol įgaus aukso spalvą. Biriai išvirtus ryžius ir daržoves sumalti, suberti pupeles bei riešutus, trynius, išplaktus į putas baltymus ir prieskonius, kruopščiai
išmaišyti. Sudėti masę į išteptą sviestu ir pabarstytą maltais džiūvėsėliais troškintuvą, iškepti (turėtų būti apskrudęs).
|
|
|
|
|