Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 –1,5 šaukštelio sutarkuotos citrinos žievelės
3 šaukštai citrinos sulčių
1 šaukštelis Dijon garstyčių
1/2 šaukštelio cukraus
1/4 šaukštelio druskos
1 skiltelė česnako, susmulkinta
500 g šaldytų sūrio tortelini makaronų
450 g šparagų daigų (apie 16 daigų), supjaustytų 2,5 cm gabaliukais ir perpjautų išilgai (Šparagai)
2 šaukštai alyvų aliejaus
1 didelė saldžioji geltona paprika, supjaustyta
1/2 puodelio sutarkuoto Parmesan sūrio
4 svogūnai, supjaustyti
1/4 puodelio susmulkintų žemės riešutų
5 vidutinio dydžio raudonos ar geltonos paprikos, padalintos pusiau ir išvalytos


Gaminimas:
Į uždengiama indą sudėkite citrinos žievelę ir sultis, garstyčias, cukrų, druską ir česnaką. Uždenkite ir gerai suplakite. Padėti į šaldytuvą 2-24 valandoms.
Virkite tortelini dideliame puode pagal ant pakuotės parašytus nurodymus, įdėkite šparagus į puodą likus 5 minutėms iki pabaigos; nusunkite. Perplaukite tortelini ir šparagus šaltu vandeniu; vėl nusausinkite.
Gerai išmaišykite tortelini-šparagų mišinį su alyvų aliejumi dideliame dubenyje. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 2-24 valandoms. Sudėkite supjaustytą papriką, sūrį, svogūnus, riešutus ir paprikos puseles į uždaromus maišelius.
Pervežkite visus komponentus šaldiklyje. Patiekdami, sumaišykite supjaustytą papriką, sūrį, svogūnus, riešutus su tortelini-šparagų mišiniu. Suplakite užpilą; juo užpilkite viską, išmaišykite. Šaukštu užpildykite mišiniu paprikos puseles. 10 porcijų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai