Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g voveraičių,
300 g raudonviršių,
100 g rūkytos šoninės,
50 g sviesto,
2 svogūnai,
1 šaukštas miltų,
500 g mėsos sultinio,
50 g raudonojo vyno,
4 šaukštai grietinės,
druskos,
pipirų,
laurų lapų.

Gaminimas:
Nuvalytus grybus susmulkinkite. Rūkytą šoninę supjaustykite juostelėmis ir pakepkite su sviestu. Grybus sudėkite į troškintuvą, užpilkite sultiniu ir troškinkite apie 15 min.
Tada įdėkite pakeptą šoninę, supilkite vyną, sudėkite grietinę ir miltus, įberkite prieskonių ir troškinkite dar 5 min. ant nedidelės ugnies.
Troškinys paruoštas!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai