Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Varškėčiams:
200 g. varškės
1/2 stiklinės miltų
1 kiaušinis
90 g cukraus
Druskos
Truputis aliejaus

Padažui:
Grietinėlės
Sviesto
Cukraus
Cinamono

Gaminimas:
Iš varškėčiams skirtų produktų užminkyti tešlą, ją "suraityti" į ilgą, bet nestorą "dešrą" ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Išvirti vandenyje su šaukšteliu vandens, kad nepriliptų. Tada padaryti padažą: į puoduką supilti grietinėlę ir sviestą ir truputį pakaitinti, įberti truputį cukraus. Išmaišyti ir užpilti varškėčius, pabarstyti cinamonu. Skanaus!

Receptas atsiųstas konkursui
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 pakelis varškės;
1 kiaušinis;
100 ml pieno;
cukraus pagal skonį;
miltų keli šaukštai;
žiupsnelis druskos;
aliejus kepimui.


Gaminimas:
Visus produktus gerai išmaišyti, keptuvėje gerai įkaitinti aliejų ir šaukštu dėti tešlos blynelius į keptuvę. Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apkeps. Patiekti su grietinėle ir uogomis. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai