Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Juodvarnių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g minkšto sviesto arba margarino 40 g cukraus 1 kiaušinis 150-200 g miltų 1 pakelis vanilės cukraus 0,5 šaukštelio kepimo miltelių (Kepimo milteliai) 1 varškės sūris 1
citrina 6 kiaušiniai 200 g cukraus 200 g sviesto
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų paruošiame trapią tešlą ir 20 min. ją laikome šaltai. Varškės sūrį, sviestą, citriną supjaustome gabalėliais ir sumalame mėsmale. Į šią masę sudedame 6 trynius, cukrų ir gerai
išmaišome. Baltymus išplakame iki standžių putų ir atsargiai įmaišome į sūrio masę. Iš atšaldytos tešlos iškočiojame 4 mm storio lakštą. Jį įklojame į sviestu pateptą kepimo formą. Ant viršaus sukrečiame sūrio masę. Pyragą kepame 150-180 C temperatūroje apie 1 val. Kepdami
neatidarinėkite orkaitės, nejudinkite pyrago, kad nesukristų sūrio įdaras. Pyragą patiekiame su bruknių arba spanguolių uogiene.
|
|
|
|
|