Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vinciūniškių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 350 gramų varškės 2 pakeliai (200 gramų) ryžių 3 šaukštai margarino VILNIUS kepiniams 5 šaukštai manų kruoų 0,5 stiklinės cukraus 2 kiaušiniai 100 gramų razinų 1 šaukštelis
vanilinis cukraus 300 ml aviečių, sutrintų 1 sauja aviečių (papuošimui)
Gaminimas: Išverdame ryžius. Kol ryžiai verda išsukame varškę su cukrumi, vaniliniu cukrumi, manais, kiaušinio tryniais ir ištirpintu margarinu. Pamirkytas razinas supilame į varškę ir gerai
išmaišome. Sudedame atvėsusius virtus ryžius. Išplakame kiaušinio baltymus ir atsargiai įmaišome į varškės masę. Patepame skardą aliejumi ir sudedame pusę pyrago masės, tada sudedame ir tolygiai paskirstome avietes ir galiausiai sudedame likusią masę. Pabarstome avietėmis ir kepame
orkaitėje apie 40 min. Skanaus!
|
|
|
|
|