Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g varškės
100 ml pieno
50 g cukraus
1 kiaušinis
druska
vanilinis cukrus
250 - 300 g miltų
1 šaukštelis sausų mielių
200 g džemo
1 šaukštas margarino VILNIUS kepiniams


Gaminimas:
Pienas sumaišomas su cukrumi, druska, vaniliniu cukrumi ir varške. Baltymai atskiriami nuo trynių ir išplakami. Jie įmaišomi į varškės masę, o tryniai bus aptepimui. Miltai sumaišomi su mielėmis ir įmaišomi į varškės masę. Kai tešla atlimpa nuo kraštų pilamas ištirpintas margarinas ir minkoma į kamuolį. Tešla uždengiama ir paliekama padvigubėti šiltoje vietoje.
Pakilusi tešla padalinama į tris dalis, kurių kiekviena iškočiojama į apskritimą. Kiekvienas apskritimas dar padalinamas į trikampius. Ant kiekvieno trikampio platesniojo krašto dedama džemo ir susukama link kampo. O tada galai sujungiami. Rageliai dedami į kepimo formą išteptą margarinu ir aptepami kiaušinio plakiniu.
Kepama 220 C laipsnių temperatūroje apie 15 minučių.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai