Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
mazda delekatalog,
srpsko jebanje,
??????????,
r7,
????????123,
????????123hd,
??????????????????? 123,
what is 2 plus 5,
mila monet video completo,
?????????123,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodų takas, Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Spindulio g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Sporto g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Sporto takas, Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Statybininkų g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g manų kruopų žiupsnelis druskos 150 g sviesto 225 g cukraus 2 šaukštai romo 6 kiaušiniai 500 g vyšnių 500 g riebios varškės 1/8 l grietinės 4 šaukštai apelsinų
sulčių 50 g skaldytų migdolų
Gaminimas: Iš manų kruopų, druskos, sviesto, 100 g cukraus, romo ir kiaušinio išminkyti trapiąją tešlą ir uždengtame dubenyje palikti šaltai. Išimti vyšnių kauliukus. Varškę ištrinti su 5 tryniais, grietine ir apelsinų sultimis. Baltymus
atšaldyti. Tešlą dar kartą perminkyti. Iš 2/3 tešlos iškočioti paplotį, perkelti jį į torto formą (24 cm skersmens), viršų apibarstyti skaldytais migdolais. Paplotį subadyti šakute ir 20 min pakepti 200 C karštumo įkaitingoje orkaitėje. Iš likusios tešlos suformuoti 80 cm ilgio juostelę, šiek
tiek suploti ir prispausti prie iškepusio bei atvėsusio papločio (bus pyrago šonas). Vidų pridėti vyšnių. Baltymus su 125 g cukraus išplakti iki putų, sumaišyti su varškės kremu ir sukrėsti ant vyšnių. Pyrago viršų išlyginti. Kepti įkaitintoje orkaitėje. Kepti 10 min 180 C, o tada sumažinti
temperatūrą iki 150 C ir kepti dar 75 min. Prieš patiekiant galite papuošti vyšniomis. 180 C
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 125 g sviesto 60 g cukraus pudros 2 kiaušinių tryniai 1 šaukštelis vanilinio cukraus 200 g miltų Margarinas ir miltai (truputį, formai patepti)
Varškės
įdarui: 125 g migdolų 125 g cukraus pudros 2 šaukšteliai krakmolo 250 g liesos varškės 2 kiaušinių baltymai 350 g vyšnių 2 šaukštai grietinės
Gaminimas: Iš nurodytų produktų užminkyti tešlą, suvynioti į foliją ir valandai dėti į šaldytuvą. Migdolus
sugrūsti, sumaišyti su cukraus pudra, krakmolu. Sudėti varškę ir mediniu šaukštu trinti, kol pasidarys vientisa masė. Kiaušinių baltymus plakti, kol suputos, ir atsargiai įmaišyti į masę. Vyšnias nuplauti ir išimti kauliukus (tinka ir šaldytos). Tešlą iškočioti ir iškloti kepimo skardą, išteptą
margarinu ir pabarstyta miltais. Kraštelius gražiai apipjauti. Tešlą subadyti šakute. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 15 min. Varškės masę sudėti į apkepusį pagrindą. Aptepti grietine ir išdėlioti vyšnias. Šauti į orkaitę ir kepti 20 min. Patiekti gausiai pabarsčius cukraus pudra. Skanaus!
|
|
|
|
|