Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Masine rusijos kulturos ir svietimo darbuotoju organizacija, veikusi 1917-1932 m. ir propagavusi pramones proletariato kultura ir mena,
Prietaisas vandens garavimui is dirvos ar vandens telkiniu matuoti,
XVI? XVIII a. indenu isnaudojimo forma, vadinama globa,
Rugstys, turincios anglies, deguonies ir vandenilio,
Romaniniu ir gotikiniu pastatu vidaus erdves strukturine dalis, dengta vienu skliautu,
Vinčų skg., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Vingio g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Vyšnių g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Vištyčio g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Vytauto g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
Tešlai: 300 g kvietinių miltų 100 g cukraus 3 kiaušinių tryniai 35 g grietinės, 30 % riebumo 70 g sviesto 1 a.š. kepimo miltelių Riešutų
įdarui: 100 g migdolo riešutų 100 g cukraus Varškės įdarui: 540 g varškės 30 g manų kruopų 100 g cukraus 3 kiaušinių baltymai 1 a.š. vanilinio cukraus Sviestas skardai patepti 20 ml
vandens
Gaminimas:
Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Miltus sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, kepimo milteliais, sviestu, grietine ir kiaušinio tryniais. Trinti, kol viskas gerai išsimaišys ir pasidarys trupiniai. Trečdalį tešlos trupinių
atidėkite ir statykite į šaldytuvą. Likusią tešlą sumaišyti su trupučiu vandens ir minkykite, kol taps vientisa. Tešlą iškočioti ant miltais pabarstyto stalo ir iškloti sviestu pateptos kepimo formos dugną ir šonus. Riešutus pasmulkinti ir sumaišykite su
cukrumi. Varškę pertrinti per sietelį arba sutrinti elektriniu trintuvu, kad neliktų gumulėlių. Į varškę įmaišyti cukrų ir manų kruopas. Gerai išmaišykite. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į varškės masę. Ant tešlos tolygiai paskirstyti
riešutus su cukrumi, ant jų pilti varškės įdarą ir apibarstyti atidėtos tešlos trupiniais. Kepti 175 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą. Skanaus :)
|
|
|
|
|