Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 st. mėlynių uogienės
2 šaukštai krakmolo,
150 g grietinės,
500 g varškės,
200 g sviesto,
1,5 stiklinės cukraus,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
4 kiaušiniai
2 stiklinės miltų
Keli obuoliukai
Migdolų griežinėliai
Keli šaukštai alyvuogių aliejaus

Gaminimas:
Tešla:

Ištirpinkite sviestą, šiek tiek ataušinkite. Atskirai išsisukite vieną kiaušinį su 0,75 stiklinės cukraus, tuomet viską sudėkite į ataušintą sviestą ir išsukite, kol aptirps cukrus. Atskirai į dubenį įberkite reikalingą kiekį miltų ir kepimo miltelius.

Viską išmaišykite ir užpilkite paruoštą sviestą su cukrumi ir kiaušiniu. Tuomet viską gerai sumaišykite . Tešlą padalinkite į dvi dalis, sudėkite į atskirus maišelius ir valandai įdėkite į šaldymo kamerą.

Varškės įdaras:

Ištrinkite varškę, sudėkite krakmolą, grietinę ir išmaišykite. Atskirai suplakite 3 kiaušinius su likusiu cukrumi, po to juos supilkite į varškės masę ir viską sumaišykite. Sudėkite supjaustytus obuolius.

Pasiruoškite pyragams skirtą kepimo formą. Vieną dalį sutarkuokite burokine tarka (bus pagrindas). Ant pagrindo pilkite varškės masę, mėlynių uogienę, po to likusią tešlos dalį užtarkuokite ant paviršiaus. Ant viršaus sudekite migdolų griežinėlius,aptepkite viršų aliejumi. Kepkite apie valandą.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai