Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 stiklinės miltų
1 stiklinė mėlynių uogienės
1,5 stiklinės cukraus
500 g varškės
200 g sviesto
150 g grietinės
4 kiaušiniai
2 v. š. krakmolo
1 a. š. kepimo miltelių
2 obuoliai
keli lašeliai vanilės esencijos
0,5 citrinos sulčių
migdolų giržinėlių


Gaminimas:
Tešlai ištirpinkite sviestą, šiek tiek ataušinkite. Atskirai išsisukite vieną kiaušinį su 0,75 stiklinės cukraus, tuomet viską sudėkite į ataušintą sviestą ir išsukite, kol aptirps cukrus.
Į kitą dubenį įberkite miltus ir sumaišykite juos su kepimo milteliais, tuomet užpilkite paruoštą sviestą su cukrumi ir kiaušiniu ir viską gerai sumaišykite.
Tešlą padalinkite į dvi dalis, sudėkite į atskirus maišelius ir valandai įdėkite į šaldymo kamerą.
Varškės įdarui ištrinkite varškę, sudėkite krakmolą, grietinę ir išmaišykite. Atskirai suplakite 3 kiaušinius su likusiu cukrumi, po to juos supilkite į varškės masę, įlašinkite vanilės esencijos, įspauskite citrinos sulčių ir viską sumaišykite. Sudėkite supjaustytus ir nuluptus obuolius.
Pasiruoškite pyragams skirtą kepimo formą.
Vieną dalį tešlos sutarkuokite burokine tarka, tai bus pagrindas.
Ant pagrindo pilkite varškės masę, mėlynių uogienę, po to likusią tešlos dalį užtarkuokite ant paviršiaus.
Ant viršaus sudėkite migdolų griežinėlius.
Kepkite apie valandą 180-200 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai