Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
200 g miltų
0,5 arbat. šaukštelio kepimo miltelių
75 g margarino
75 g cukraus
vanilinio cukraus
1 kiaušinis

Sūrio masei:
750 g liesos varškės
Milteliai sūrio tortui „Kasekuchen Hilfe“
150 g cukraus
4 kiaušiniai
vanilinis cukrus
250 ml pieno arba grietinėlės
citrinos aromatas 3-4 lašai


Gaminimas:
Tešlai skirtus produktus gerai išmaišyti ir išminkyti. 2/3 tešlos iškloti kepimo formelę, o iš likusios tešlos padaryti pyrago kraštelius. Kiaušinio trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus išplakti su 50 g cukraus ir aptepti pyrago tešlą (visų baltymų bus per daug, teks panaudoti juos dar kitur). Iš likusių produktų plaktuvu išplakti sūrio masę ir pilti ant tešlos, pateptos baltymų mase. Kepti apie 70 minučių 175 C orkaitėje. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250g "mascarpone" sūrio
50g margarino VILNIUS kepiniams
4 šaukštai cukraus pudros
2 lašai vanilės ekstrakto
200g baltojo šokolado
50g juodojo šokolado


Gaminimas:
Sūrį (galima naudoti ir varškę) išplakame su ištirpintu margarinu, vanile ir cukraus pudra.
Turimas formeles sausainiams ar keksams iš vidaus ištepame išlydytu baltuoju šokoladu. Paliekame šaldytuve, kad sustengtų.
Į vidų sudedame išplaktą sūrį ir užpilame viršų baltuoju šokoladu.
Kaip sustengsta, papuošiame ištripintu juoduju šokoladu ir paliekame šaldytuve dar 1 valandai.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai