Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g kvietinių aukščiausios rūšies miltų
150 g sviesto
300 g cukraus
4 kiaušinių
300 g varškės
vanilinio cukraus
1 šaukštelio sodos
15 g miltinio cukraus
Apelsinas papuošimui


Gaminimas:
Sviestą gerai išsukite ir po vieną sumuškite kiaušinius dalimis berdami cukrų. Varškę ištrinkite pro sietelį ir sudėkite į sviestą kartu su miltais bei rūgščiame vandenyje ištirpinta soda. Išmaišę supilkite į riebalais išteptą keksinę formelę ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 30 min. Kai atvės, išimkite iš formos ir apibarstykite miltiniu cukrumi.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g miltų
150 g sviesto
200 g cukraus
4 kiaušiniai
300 g varškės
1 pakelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis sodos
15 g miltinio cukraus apibarstymui


Gaminimas:
Sviestą išsukti, dėti po 1 kiaušinį vis sukant sviestą. Dalimis suberti cukrų. Sukrėsti varškę, suberti miltus bei rugštele nugesintą sodą. Viską išmaišyti ir supilti į kepimo skardą, išteptą riebalais. Kepti karštoje orkaitėje 30 min.
Išėmus galima puošti kaip norite, arba tiesiog apibarstyti miltiniu cukrumi. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g cukraus
4 kiaušiniai
300 g miltų
1 šaukštelis sodos
150 g sviesto
300 g varškės


Gaminimas:
Sviestą pašildykite ir išsukite su cukrumi.
Sumuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.
Sudėkite pertrinta varškę, miltus ir gesintą sodą.
Viską gerai išmaišome. Supilame i formą ir kepame orkaitėje (180 C) apie 30 minučių.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
 
500 g varškės
2 kiaušinių
50 g sviesto, tirpinto
5 - 6  v.š. miltų
1 stiklinės  cukraus
2 a.š. vanilinio cukraus
150 g sviesto
1 a.š. sodos, nugesintos actu
1 žiupsnio druskos

 


Gaminimas:
Kiaušinius išplakti su cukrumi, sudėti šaukštu sumaigytą varškę po truputį, suberti miltus (kad masė netaptų labai kieta), supilti tirpintą sviestą, sudėti sodą, vanilinį cukrų, berti druskos ir viską išmaišyti. Masę sukrėsti į kekso formą ir kepti 180 - 200°C  temp. apie 35 - 50 min.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai