Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Biskvitui:
100g margarino VILNIUS kepiniams
1-2 kiaušiniai
100g cukraus
1žiupsnelis druskos
1 a.š. vanilinio cukraus
1 a.š. kepimo miltelių
150 g miltų
Varškės sluoksniui:
400 g varškės
0,5-1 litras jogurto (be priedų)
3-4 v.š. cukraus (galima ir daugiau)
10-15 g želatinos
2 a.š. citrinos sulčių
Uogų sluoksnis:
2 stiklinės juodųjų serbentų uogienės arba šviežių juodųjų serbentų su cukrumi (1 stiklinės talpa apie 100-120 ml)


Gaminimas:
Margariną ištirpiname ir išmaišome su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušiniais. Beriame žiupsnelį druskos, kepimo miltelių ir miltų.
Iš tešlos suformuojame biskvitinį lakštą ir kepame orkaitėje 180 laipsnių apie 20-25 min.
Kol kepa biskvitas pasigaminame varškę.
Sumaišome visus vaškės sluoksnio ingredientus (želatiną ištirpinti reikia nedideliame kiekyje vandens) ir išplakame su mikseriu.
Iškepusį ir atvėsusį biskvitą dedame į torto formą. Jei reikia biskvitą apipjaustome.
Ant biskvito sudedame varškės sluoksnį ir dedame į šaldytuvą bent 4 val.
Kai pyragas jau sustengęs ant viršaus užpilame juodųjų serbentų. Palaikome šaldytuve dar 1 val.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai