Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
125-150 g miltų
75 g sviesto
0,25 šaukštelio druskos
1 kiaušinio trynys
1-2 šaukštai šalto vandens
Įdarui:
250 g varškės
2 kiaušiniai
150 g fermentinio sūrio
1 svogūnas
3 įvairių spalvų saldžiosios paprikos
400 g cukinijos
3 skiltelės česnako
0,5 šaukštelio Santa Maria druskos ir pipirų
1 saujelė špinatų
1-2 šaukšteliai džiovintų žolelių (krapų, petražolių ir bazilikų)
1-2 šaukštai alyvuogių aliejaus


Gaminimas:
Į miltus įmaišykite druską ir sudėkite kubeliais pjaustytą šaltą sviestą. Pilkite vandenį, trynį ir išminkykite vientisą tešlą. Susukite į maistinę plėvelę ir palaikykite šaldytuve apie 30 minučių.
Po to tešlą įtieskite į apvalią kepimo formą. Kraštus užkelkite, kad įdaras neišbėgtų.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir pakepinkite svogūnus 2-3 minutes. Po to sudėkite cukinijų kubelius ir kepinkite dar apie 10 minučių.
Įmaišykite varškę, kubeliais supjaustytas paprikas, sūrį, kiaušinius, sutrintą česnaką, špinatus, žalumynus ir prieskonius.
Įdarą supilkite ant tešlos ir pašaukite į 180-190 laipsnių orkaitę 40-45 minutėms.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai